dinsdag, augustus 18, 2009

Gitaarles Amsterdam

Gitaarles Amsterdam


Hoi, ik ben Karst van Oosten en ik ben gitarist en componist. Ik geef met plezier gitaarles in Amsterdam op de grens tussen Oud-Zuid en De Pijp. (tramhalte Roelof Hartplein).

OVER MIJ:

Ik ben een gediplomeerd musicus met 19 jaar praktijkervaring. Ik ben allround, dat wil zeggen dat ik in uiteenlopende muziekstijlen thuis ben, waaronder Liedjes, Rock, Metal, Jazz, Blues, Funk, Klassiek (basis) op zowel de accoustische als de electrische gitaar en basgitaar.

OVER MIJN LESMETHODE:

Ik heb geen vaste lesmethode en stel de lessen af op de wensen van de leerling. Speelplezier staat daarbij centraal. Als ik theorie behandel dan verwijs ik leerlingen geregeld naar mijn online lesmateriaal.

VOOR WIE?:Ik werk met leerlingen van alle leeftijden, zowel beginners als gevorderden, amateurs en professionals. Of je nou liedjes voor bij het kampvuur wilt leren spelen, virtuose rock en blues solo's wilt leren spelen, je eigen band wilt oprichten, zelf nummers schrijven of aangenomen worden op een muziekopleiding, dat mag allemaal.

KARST'S ERVARING ALS DOCENT: Ik heb ruime ervaring met lesgeven, aan o.a. Hoge School van de
Kunsten Utrecht (HKU), Parnassos (Universiteit van Utrecht), SVJ,
in groepen en priveles. Onderwerpen waar ik over lesgegeven heb:

- gitaarles, basles
- compositieles, muziektheorie, jazztheorie, improvisatie
- muziek technologie, electronische muziek, muziekproductie,
- compositie toegepaste muziek (muziek voor film, tv, theater etc)
- geluidstechniek (live en in studio)
- geluidsleer | wis- en natuurkundige principes van
muzikaal geluid.

Bezoek mijn leswebsite op www.audioarts.nl voor meer informatie: gitaarles amsterdam

Labels:

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage